keskiviikko 5. elokuuta 2009

Vaatekaapin lempituotteet

Vaatekaapissa on aina ne lempivaatteet, jotka aina tulee laitettua kiireessä päälle. Miksi? Ne ovat niin mukavia, käteviä ja helppoja yhdistellä. Kiireessä vaate on saatava nopeata päälle ja siinä on vielä pystyttävä juoksemaan bussiin, kun on kuitenkin myöhässä taas kerran. Jokaisella pitäisi olla näitä klassisia vaatteita. Tässä on kolme hienoa asuyhdistelmää, joissa on jokaiselle jotakin.

Paitamekko

Valkoinen paitamekko on todella kätevä eikä tarvitse miettiä kuin asusteet sen lisäksi. Itseltäni vielä puuttuu valkoinen kauluspaitamekko, joten se pitäisi hankkia. Nyt on ollut paljon käytössä T-paitamekot, mutta kesällä ne ovat hyviä. Musta hame

Musta hame on yksi lemppareistani, mutta ei ole kuulunut niihin kovin kauaa. Mieluiten korkeavyötäröisenä niin kuin kuvassa ja paidan helma hameen sisään. Sievä yhdistelmä ja imartelee vartaloa. Pitkäkaulakoru sopii hyvin myös tähän yhdistelmään ja balleriinat.
Raitapaita
Raitapaita ja farkkushotrsit yhdessä tai erikseen. Kummatkin sopivat kesään ja raitapaita myös talveen. Farkkushortsit ovat kesällä parhaat, ei tarvitse pelätä että vilauttelee ellei lahkeet ole liian lyhyet.
En tiedä miten nuo Ginan sivut ovat noin hankalat kun ei pysty kopioimaan kuvia... Sen takia tuo paita on nyt erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti