keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Summer style picks

Tyylikästä New Yorkissa...

Australialainen malli Miranda Kerr on pukenut ylleen väljän roosan jakun, muodikasta, ja ohuen silkki topin. Tiukat ja kapeat farkut antavat ryhtiä. Nudet korkkarit käyvät kesään ja ne ovat vielä kärjistä auki. Laukkuna toimii Pradan ruskea liukuvärjätty käsilaukku kultaisilla ja hopeisilla yksityiskohdilla. Hyvä kesä look!

Seurapiirityttönen Olivia Palermo on tuttu näky New Yorkissa. Huomatkaa näyttävä kaulakoru, niitä tulee näkymään syksyllä varsinkin, esim. Giorgio Armanin syksyn/talvi näytöksessä näkyi. Tämä tyttömäinen ja vähän merimieshenkinen tyyli on juuri hyvä kesään. Siihenhän kuuluu tietysti raitapaita. Väljä tummansininen hame taskuilla on kätevä ja söpön näköinen. Beige trenssi on klassikko ja mustat stiletot viimeistelevät asun. Huomaa vaalean harmaa laukku. Tyypillistä tyylikästä ja huoliteltua Oliviaa.

Tämän korun haluaisin vielä. Se on Alex Monroen koru ja sitä myydään Net a porterissa. Todella kaunis, olen aina ollut ihastunut näihin lintu koruihin. Hintaa korulla on n. 120€, mikä ei sinänsä ole paha, kun koru on hopeaa ja kullattu päältä. En kuitenkaan raaski tilata netistä ikinä.
Alex Monroen kukka- ja ruusukorvakorut ja kukkasormus. Todella kauniita. Alex Monroen sivuilta näkee hyvin korut, klikkaa tästä. Ihastut varmasti.
Kuvat: couturecandy.com, net-a-porte.com, alemonroe.com

2 kommenttia: