torstai 4. kesäkuuta 2009

Paras ripsiväri ikinä!

Olen kokeillut monia ripsareita Anytimesta Chaneliin, mutta silti lemppariksi on jäänyt Diorshow Blackout. Itselläni on aika normaalit mitään sanomattomat ripset, joissa ripsiväri helposti varisee. Tällä ripsarilla niihin tulee sentään näyttävyyttä, koska Blackout pidentää, tuo kaarevuutta ja tuuhentaa, eikä edes varise (kuten Diorshow). Ainoa on miinus on, että hinta hieman kirpaisee, n. 33€, mutta tarjouksia kannattaa katsastaa ja kestäähän tuo aika kauan.Inpiraatiota Diorin kevään couture näytöksestä


P.S. Oletteko valmiina kreppaukseen? Saada tuollainen ihana hentoinen pilvi päähän. Näyttää vaihteeksi ihan kivalta. Suoristaminen on kylläkin niin paljon nopeampaa. Muistatteko vielä, kun pienenä piti istua nököttää tuolilla kun äiti kreppasi hiuksia vaikka kuinka kauan.


Kuvat: dior.com, style.com

4 kommenttia:

 1. your blog is very very lovely!

  kisses.
  bloo.

  VastaaPoista
 2. bloo., that is so nice to hear. :)

  VastaaPoista
 3. Hei btw, kyseinen ripsari oli pitkään suosikkini. Rahat kuitenkin loppuu aika nopeasti tuohon, mikä johtikin sitten edullisemman etsimiseen. Olen kokenut GOSHin Show me volumen lähes samanlaiseksi ellen jopa paremmaksi, eikä hintaakaan ole normiripsaria kovempi. Suosittelen kokeilemaan! (:

  VastaaPoista
 4. Annalie, voisin kokeilla. Usein sitä vaan pidättäytyy lempparissa eikä tajua kokeilla uutta. :)

  VastaaPoista