torstai 11. kesäkuuta 2009

Melkein pelottavaa...

Muotimaailmassa on aina mitä erikoisempia keksintöjä ja erikoisuuksia. Jotkut menevät vähän (paljon) yli, mutta joihinkin alkaa tottua kun niitä näkee tarpeeksi. Onhan se kiva, että suunnittelijat ovat luovia, sitä arvostan, mutta joskus menee yli.

Nämä korottamat korkokengät on nähty Victoria Beckhaminkin jalassa. Näille en kyllä lämpene sitten millään, menee jo yli. Noillahan ei voi/saa kävellä edes kauan, koska jalka rasittuu niin paljon.

Nämä lasit ovat ainakin modernit ja yksinkertaiset. Tavallaan aika tyylikkäät ja voi mennäkin muotiviikoilla, muttei ehkä tavallisessa katukuvassa.

Nämä ovat erikoiset korkokengät, mutta hienot sellaiset. Piikeillä varusteet korkokengät näyttävät rajuilta, mutta eivät mene liian rajuiksi minun mielestäni.
Yliampuvat olkatoppaukset. Eivät ihan minun makuun vaikka Balmainin näytöksessä ne näyttivätkin makeilta. Lisäksi vielä paljetteja, öh. Toisaalta on aina kiva nähdä erikoisuuksia ja erilaisuutta, joten näitä kaikkia on kiva nähdä.


Vielä muotimaailman tärkeimpiin henkilöihin kuuluvat tyylikkäät henkilöt: malli Lily Donaldson, Ranskan muotitoimittaja Emmanuelle Alt ja malli Anja Rubik. Heillähän on tyyli hallussaan.

Tässä vielä huippu biisi, Bruises! Kuunnelkaa ja katsokaa erikoinen musiikkivideo. Tämä biisi on soinut myös Applen mainoksessa, joten voi olla joillekin tuttu. Minulle bändi Chairlift on ihan uusi tuttavuus, mutta nyt jo tämän yhden kappaleen takia voisin ostaa heidän levyn.

<>

2 kommenttia: