perjantai 10. huhtikuuta 2009

Suloiset rusetit!

In the streets...

Tänä keväänä hiukset eivät ole mitään ilman, että niihin lisätään jokin hiuskoriste. Rusetit ovat todella suloisia ja sopivat hyvin kevääseen. Itse olen ainakin hulluna rusetteihin.
Rusettien lisäksi myös kukkia laitetaan hiuksiin ja suuria sellaisia. Kukat tuovat hyvää kesä fiilistä ja näyttävät raikkailta.
Kuvat: Face Hunter, rusetti ja kukka: H&MErilaiset hiuspannat ovat myös hienoja. Niissä voi olla sulkia, rusetteja ja muita erilaisia koristeita. Paljetteja ja punoksia on myös ja niitä käytetään Peaches Geldolfin tyyliin hiusten päällä hippi meiningillä.
In Celebrities...
Lauren Conradilla on suht klassinen musta satiininen rusetti panta, joka toimii aina. Lily Allenin röyhelöpanta on vähän erilainen ja muodikas, mutta sopii hyvin hänelle. Peaches Geldofin harsomainen panta on kukan kera. Hän on laittanut pannan hiusten päälle. Tämän tyylinhän aloitti Ashley Olsen mustalla Prada pannallaan ja Mary-Kate seurasi perässä. Vähitellen heitä alettiin kopioimaan vaikka aluksi oltiin vähän epäluuloisia. Vähitellen tuohonkin tottuu ja minusta se näyttää itse asiassa ihan kivalta.

Kuvat: Elleuk.com, people.com

P.S Tsekkaa Urban Outfittersin valikoimat hiuskoristeista! Upeita! Koska tämä ihana liike tulee Suomeen? Tukholman liike on lähin onneksi.

3 kommenttia:

 1. Kauniita pantoja! <3 Tykkään noista paljon enemmän kuin viimesyksyisistä jeesuspannoista.

  VastaaPoista
 2. hirmu söpö tyttö tossa ekassa kuvassa:-)

  VastaaPoista
 3. Aline, tykkään kanssa enemmän näistä, enemmän minun tyylisiä. :)

  Runway, niin on ja tyylikin on söpö. ;)

  VastaaPoista