sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Mammoth
Kävin perjantaina katsomassa Mammutti elokuvan ensi-illassa. Se oli parempi kuin odotin ja draama-elokuvia rakastavalle juuri sopiva. Elokuva oli hyvin kuvattu ja taustatkin olivat mahtavia, New Yorkia, Thaimaata ja Filippiinia. Nimi kuulostaa lasten leffalta, mutta sitä se ei todellakaan ole. Elokuva kertoo newyorkilaisperheestä, isä (Gael Garcia Bernal), äiti (Michelle Williams) ja tytär (Sophie Nyweide), jotka ovat äkkirikastuneita ja kiireisiä ettei toisille jää aikaa. Elokuvassa näkyy myös miten niin erilaiset olosuhteet yhdistyvät ja ovat samaa maailmaa. Suosittelen ehdottomasti kaikille!

Tänään olin myös Tampereen peräkontti kirpparilla ja löysin sieltä käärmeennahkavyön (tekonahkaa) ja mustan kirjekuorilaukun, myös tekonahkaa, mutta aidon tuntuista. Samantapaisen vyön löysin Topshopista, mutta minun vyössä ei ole tuollaista rengasta ja se oli huomattavasti halvempi, 50 snt. Laukku oli vain 2€:a.

Tällä hetkellä olen ihastunut kaikkeen käärmeennahkaiseen ja laukku olisi ihana. Nicole Richiellä on ollut monesti hänen upea vintage laukkunsa. Tuollaisen minäkin haluasin, vähän ylisuuren ja rennon. Tuollaisia on vain vähän vaikea löytää ja tuntuu, ettei niitä näe kaupoissa.

Topshopissa oli ainakin yksi kiva vaihtoehto ja H&M:ssä myös, kumpikohan olisi parempi?
Kuvat: finnkino.fi, topshop.com, hm.com, baglady.tv
2 kommenttia:

  1. Toi ensimmäinen laukku ehdottomasti, olisiko se nyt se TopShopin sitten? :)

    VastaaPoista
  2. vra, joo kyllä se on topshopin. :) Se on kyllä hieno, ei ainakaan täällä tulisi niin monella vastaan kun taas tuo hennesin.

    VastaaPoista