lauantai 28. maaliskuuta 2009

Kevättä odotellessa...Tällä hetkellä unelmoin vaikka kuinka monesta asiasta, mutta päätin listata ainakin osan tähän. Kevään muotihan on todella ihana ja melkein kaiken salliva. Eniten olen ihastunut nudeen ja sitä olenkin ostellut viime aikoina. Ostoslistalla sitä ei kuitenkaan niin ole, koska tarvitsen myös paljon muuta.

Kengät Miu Miu, mekko Jasmine De Milo


Ensinnäkin haluaisin jonkinlaiset sandaalit. Olen ajatellut gladiattoreita ja niissä saisi mielellään olla soljet, jotta saisin säädettyä kengät sopivan kokoisiksi. Minulla on siis nimittäin ongelmana se, että jalkani ovat korkeat, joten kovin matalat kengät eivät minun jalkaani sovi. Arvatkaa vain kuinka monet kengät ovat sen takia jääneet kauppaan. Nuo kultaiset Miu Miun sandaalit olisivat unelmat, mutta myös mustat kävisivät ja voisihan niissä olla niittejäkin.Olisi myös kivaa saada jonkinlainen mekko, olen siis mekkofriikki muuten. Rakastan suorastaan mekkoja. Kesällä olisi kiva joku sifonkinen ja miellään mekossa olisi jotain kuviota. Rypytetty kangas näyttää myös kivalta, niin kuin Burberry näytti kevään näytöksessään. Mina UK tekee mielestäni yksiä hienoimpia ja persoonallisimpa mekkoja. Tykkään myös Emiolio Puccista ja Diane Von Furstenbergin kuviollisista ja henkäyksen ohuisista sifonki mekoista. Acne on ja Day Birger ett Mikkelsen kuuluvat suosikkeihin kanssa.

Mekot: Emilio Pucci, Mina UK, Only, toppi: Only

Jonkilaisia toppeja tarvitaan aina kesäksi. Tykkäisin jos siinä olisi jotain printtiä tai kuviota, mutta myös jonkilainen hempeä nuden sävyinen kelpaisi mainiosti. Topit ovat siitä mainiota että niitä voi yhdistellä helposti miten vain.
Leopardikuvioinen toppi olisi kiva ja se voisi olla vaihteeksi myös punainen. Oikealla näkyvä toppi (Tophshop), jossa on printti Pariisista on aivan mahtava, sellaisen halauisin. Minähän siis rakastan Pariisia!


Ja koska kesä on tulossa niin totta kai tarvitaan bikinit ja aurinkolasit. Bikineissä saisi olla kuviosta tai kukkia ja väriä. Aurinkolasit voisivat olla vaaleat ja isot.


Tällä hetkelllä vaan vaikuttaa, että se kevätkään ei ole tulossa.
Tulisipa pian, sillä kevät on lempi vuodenaikani.

Bikinit: Matthew Williamson, Zimmermann, Aurinkolasit: Linda Farrow Vintage, Chloé
Kuvat: net-a-porter.com, mytheresa.com, minauk.com, topshop.com, only.com

5 kommenttia:

  1. ihana blogi! :) taidan laittaa suosikkeiheni...

    VastaaPoista
  2. puuteriväri=paras väri! Tuollaista Miu Miu -tyylistä mekkoa etsin! <3

    VastaaPoista
  3. Aline, mekko on Jasmine De Milon, rivit meni vähän hassusti että sen helposti katsoo väärin. :)

    VastaaPoista