sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Party Party!


Tässä on muutamia hienoimpia mekkoja Golden Globe Awardsista. Ensimmäisessä kuvassa on Amy Adams upeassa mustassa mekossa, jossa on jopa vähän laahusta.

Evan Rachel Woodilla on oikein hieno musta kerroksista ja paljeteista muodostuva mekko.
Heidi Klumilla on söpö punainen jätti ruusu pallohelmaisessa metallimekossaan. Olen ihastunut noihin pallohelmoihin, ne liikkuvatkin hienosti.

Olivia Wildella ja Rumer Willisillä on vähän saman tyyliset mekot. Nuo solmu- ja rypytyskohdat ovat kivoja, niistä pidän eniten. Pidän enemmän Olivia Wilden mekosta, sillä helma on kuin unelma ja niin suloinen. Tuollainen mekko olisi ihana kiva vanhoihin. Minulla ne ovat vasta ensi vuonna, mutta ensi viikollahan ne vanhojen tanssit ovat niille vuotta vanhemmille.
Kuvat: style.com

2 kommenttia:

 1. I love the last dress from Olivia Wilde I believe

  VastaaPoista
 2. HAHA I know Betty is so cute!!..
  Oh yea it is very beautiful there.. =)
  I went to Scandinavia countries last summer. The fjord, the mountain, and everything..It is really pretty there.. The cities are great too. So many old style building and stuff..and also I love how people bike alot there hahaha.
  I mean what city do you live in Finland? cause I went to Helsinki ..it's pretty there too..and cold even in summer ...hahaha.

  VastaaPoista