lauantai 21. helmikuuta 2009

LomaNyt on alkanut niin kauan odotettu loma. Olen lukiossa, joten aina välillä sitä lomaa todella kaipaa. Tosin viime viikolla olin jo lomailemassa Tukholmassa. Aion nyt rentoutua kunnolla ja siihenhän kuuluu:


Lukeminen

Siis ei koulukirjojen vaan ihan hömppäkirjojen. Tällä hetkellä luen P.S. Rakastan sinua-kirjaa, joka on Cecilia Ahernin kirjoittama. Tietysti luen myös lehtiä! Tänään ostin saksan In Stylen ja vähän aikaisemmin ostin myös saksan Glamourin. Myös uusin ruotsin Glamour löytyy ja brittien Elle. Lukeminen ei siis lopu ainakaan kesken.


Elokuvia

Nyt kun kerrankin on aikaa niin aion mennä leffaan ja ehkä jopa vuokrata jonkun leffan. Marie Antoinette- leffan voisin vaikka ostaa, sillä sitä en ole vielä nähnyt.


Kaupungille

Shoppailemaan ja syömään johonkin kivaan paikkaan, mielellään italialaiseen.


Ompelu

En ole pitkään aikaan tehnyt mitään käsitöitä ja nyt on sen aika. Ostin jo pari viikkoa sitten ihanaa nuden väristä satiini kangasta ja siitä ajattelin ommella vyön ja mekon. Mekkoon laitan myös niittejä, jotka olen jo ostanut. Ompelen myös seepra- ja pantterikuvioiset huivit, kunhan vain löydän oikeat kankaat. Louis Vuittonilla on upea leopardi huivi, joka oli ensin Kate Mossilla ja nyt kaikilla Hollywoodissa.

Kuvat: adidas, nitrolicious.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti