tiistai 6. tammikuuta 2009

Paras kosteusvoide ikinä!

Olen käyttänyt monia eri kosteusvoiteita jo vuosia. Käytän joka päivä kosteusvoidetta ja varsinkin jos meikkaan, niin laitan sitä aina meikin alle. Ihmettelen niitä, jotka eivät laita meikkivoiteen/puuterin alle kosteusvoidetta, koska silloinhan iho tukkeutuu ja tulee epäpuhtauksia tai ainakin vanhana näkyy ryppyinä. Kosteusvoidehan suojaa ihoa ainakin paremmin kuin ilman.

Ihoni on normaali- tai sekaiho sekä herkkä. En siis usein käytä todella kosteuttavia tuotteita ja ne myös helposti ärsyttävät ihoani.

Olen niin tykästynyt Cliniquen DDM geeliin. Se on siis voidemaisesta versiosta (lotion) kevyempi. Se on kevyt ja käy todella hyvin meikin alle, koska kuivuu niin nopeasti ja ei jätä mitään rasvaista pintaa vaan mattapinnan. Se ei myöskään ärsytä ihoani niin kuin monet helposti. Talvellakaan ei tulee mitään kuivuneita kohtia vaikkei olekaan tehokosteuttaja. On todella riittoisaa, 125 ml puteli kestää vuoden. Tuote on myös allergia testattu ja hajusteeton. Miinuksia en löydä tästä tuotteesta, oikeasti. Hinta on vain vähän korkea, mutta kun kestää niin kauan, niin sekään ei tunnu niin pahalta.
Voide maksaa n. 50€ kai, en ole varma, mutta kannattaa katsoa voidetta lentokentiltä tai laivoilta, siellä hinnat ovat paljon halvempia.


Kuva: http://www.clinique.co.uk/


2 kommenttia:

  1. sun blogin kuvaus kuulostaa just ihanalta ah esim paksut muotilehdet voi hitsi tekee mieli mennä ostaa joku kiva lehti nyt!


    < 3


    t. guess who batmanin rosamaria moii

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos!:) Muotilehtiähän ei voi olla ikinä liikaa. ;)

    VastaaPoista