lauantai 17. tammikuuta 2009

Kiehl´s #1
Ulkomaalaisia lehtiä lukeneet ovat varmasti kuulleet Kiehl'sistä. Kiehl's siis valmistaa kosmetiikkaa ja firma on perustettu jo v. 1851 New Yorkissa. Liike oli aluksi apteekkimainen. Tuotteet ovat mielestäni hyviä ja laadukkaita, mutta hinnat eivät kuitenkaan vielä ole pilvissä. Jenkeistä tuotteita saisi edullisemmin, mutta lähin paikka niitä hakea on vielä Tukholma. Tukholmassa on siis Kiehl'sin oma liike, joka on ihan mukavan kokoinen ja näytteitä muuten saa paljon kaupanpäällisinä.


Monissa lehdissä myös julkkikset mainostavat Kiehl'sin tuotteita, kuten Nicole Richie ja Mischa Barton. He käyttävät Lip Balm #1, joka on oikea klassikko jo. Itselläni on tuo kyseinen tuote, mutta en ole vielä avannut sitä vaan käytössä on nyt Lip Balm SPF 15, johonka olen tyytyväinen. Käytän myös Washable cleansing milkiä, joka on puhdistusmaito ja se poistaa hyvin meikit, mutta seuraavaksi aijon ostaa Ultra Facial Cleanser:n, koska sillä voi poistaa myös silmämeikin ja se oli itse asiassa parempi kun testasin testerillä. Hiuksiin laitettava Super Thick Volumizer on todella kätevä, kun sitä voi suihkuttaa vain hiuksiin, kuiviin tai märkiin, ja vähän pöyhii hiusten alta. Tuote on myös suojaava ja hoitaa hiuksia, eikä haise muotoilutuotteelta vaan hoitavalta tuotteelta.


Hyvä puoli myös on, että eivät testaa eläimillä. Miinusta vaan siitä, että kaikki tuotteet eivät aina haise kovin hyviltä, esim. tuo puhdistustuote.

1 kommentti:

  1. Hei tiedän, että tää on toisi vanha postaus ja löysinkin koko jutun googlettamlla Kiehls:iä.. mutta ootko onnistunut tilaamaan merkkiä mistään suomeen tai suomessa löytänyt sitä myyvää liikettä? Oon koukussa kasvovoiteeseen jonka ostin ulkomailta ja pakko saada pian lisää.. ;) /mikaela

    VastaaPoista