perjantai 2. tammikuuta 2009

Heei kaikki ja tervetuloa blogiini!Tämä on ensimmäinen blogini ja olen siis uusi bloggaaja. Olen 16-vuotias nuori tyttö täältä Suomesta. Haluaisin pysyä tuntemattomana eli en paljasta omaa nimeäni enkä kasvojani. Toivottavasti se ei haittaa ketään. Kirjoitan tähän blogiin muodista, kosmetiikasta, shoppailusta, maailman tapahtumista ja mistä ikinä keksinkin.Tykkään paljon balleriinoista ja ne ovatkin lempikenkiäni. Tällä hetkellä ei ole kuin muutamat balleriinat käytössä ja tahtoisin tietysti paljon enemmän. Omat lempparini ovat Rizzon valkoiset nahkaiset balleriinat, joissa on rusetti. Ne ovat sellaiset perus ballerinat. Tässä on teille minun unelma balleriinoja :


Ranskalaiset Repetton balleriinat olisivat ihanat klassikot. Hintaa näillä on n. 159€, eli vielä mahdolliset ostaa mutta ehkä turhan hintavat, jos pohja on nahkaa niin kuin luulen.


Maloles balleriinat ovat suloiset rusetin keran. Sopivat hyvin kesään.
Näissä on kivaa särmää. Väristä tykkään paljon ja metallisuus toimii. Miu Miu:lla on usein upeita balleriinoja, joissa on isoja kiviä. Nyt alessa 219€ mythresa.com.Tuossa tulikin mainittua merkkejä joilla on hienoja balleriina, mutta muita lemppareita ovat Lanvin (kts. nudet balleriinat), Tory Burch, French Sole, Prada ja Marc Jacobs.


2 kommenttia:

  1. miksi pumpuli maailma on kirjoitettu erikseen? nuo ekat balleriinat minkä nimee et kirjottanu oli hienoimmat

    VastaaPoista
  2. anonyymi, otsikko vaan näyttää paremmalta kirjoitettuna erikseen. :) Ekat balleriinat ovat Lanvinin, minunkin lempparit. ;)

    VastaaPoista