lauantai 10. tammikuuta 2009

H&M:n kevät muotia
Hennesin kevät kampanjan kuvat näyttävät houkuttelevilta ja voisin ottaa kuvien kaikki vaatteet. Värit ovat todella onnistuneet ja vaatteet eivät ole ihan tavallisen näköisiä. Mietin vaan miltä ne sitten liikkeessä oikeasti näyttää ja luulen että tämä on joku erikois mallisto, jota on vain vähän, vai mitä te luulette?
Ensimmäisen kuvan kukkamekko on niin hieno, muhkea. Kukkamekkoja on myös tänä kesänä ja nuo ovatkin upeita. Toisen kuvan chinot haluaisin, ne ovat hiekan väriset. Tykkään kuin lahkeet on kääritty rennosti. Vikan kuvan farkut ovat muodikkaan vaaleat. Kesällä tulee näkemään luultavasti tuollaisia vaaleita farkkuja paljon, jotka ovat myös rikottuja. Selkeästi ensi kesänä näkyy vaaleita hempeitä sävyjä, vaalean roosaa, vaalean sinistä, vaalean harmaata, hiekkaa, korallia... Onneksi, sillä tykkään juuri niistä väreistä.

4 kommenttia:

 1. nää kuvat on niin ihania, pakko mennä päivittäin katsomaan niitä ! :)

  VastaaPoista
 2. laura, niinpä. Hienoimmat kampanja kuvat varmaan ikinä Hennesiltä. :)
  Mallisto on muuten H&M Trend.

  VastaaPoista
 3. Ainakin hyvin ihanat värit houkuttelevat!! :)

  VastaaPoista
 4. Ohooo, miksen minä ole nähnyt näitä kuvia!!!! Apua! :D niin ja valkoinen väri Kedseissä on kyllä aivan hanurista..:S mutta rohkeesti vaan hankeen loikkimaan. Minä olen tehnyt sitä jo surutta viikon ;)

  VastaaPoista