keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Biker jacket or Oversized blazer?

Kevääksi on tottakai hommattava uusi takki. Sen on oltava joko biker jacket tai yli suuri jakku, mutta kumman sitä valitsisi? Tykkään molemmista ja molemmat sopisivat tyyliini. Olen kuitenkin nyt ostanut biker jacketin hennesiltä, koska se oli niin makea. Takki on hm.com:ssa, klikkaa tästä niin näet millainen takki. Syitä miksi otin nahkarotsin ovat: 1. Se on nuorekkaampi. 2. Rennompi. Minulla myös on jo musta bleiseri, tosin se ei ole ylisuuri, mutta kelpaa hyvin silti.


Joitain hienoimpia....

Jos ajattelee kevättä niin valitaan vaaleita sävyjä. Jakunkin voi valita mustan sijasta beigenä.

Kate Bosworthin jakku on muodikkaasti beige ja juuri tuollainen sopisi kevääksi. Hyvä valinta, jos on jo musta jakku tai haluaa vaihtelua.

Vaihtoehtoisesti harmaa biker jacket on myös nyt kovassa huudossa.

Beyoncé Knowlesilla kivan rennon näköinen nahkatakki. Yleensä en pidä ollenkaan mistään Beyoncén vaatteita, mutta tuo takki toimii. Tuo laukku kyllä ei toimi tuon takin kanssa.
Klassista...
Jos kuitenkin haluat pysyä klassisessa linjassa niin musta on aina hyvä vaihtoehto.
Kate osaa yhdistää muodikkaasti suuren jakun ja vaaleat farkut. Vaaleat farkut on muuten pakko saada kesäksi. Punaiset kengät tuovat asuun kivaa pirteyttä.
Tykkään Lindsayn Lohanin yhdistelmästä, nahkatakki ja vaalea kuultava t-paita. Nahkatakin hihassa oleva vetskari näyttää kätevältä ja yllätävän hienolta. Aurinkolasit ovat myös hienot ja sopivat tyyliin. Ja ah niin ihana Chanelin tikattu laukku! Laukussa on muuten ihan kivat olkaimet.


Kuvat: couturecandy.com celebrity-gossip.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti